Οι έμποροι μπορούν πλέον να πουλήσουν μέσω της Google

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Ναι τώρα μπορούν όλοι οι έμποροι να προωθήσουν τα προιόντα τους στην google δωρεάν!”][vc_column_text]Με τα φυσικά καταστήματα να κλείνουν τις πόρτες τους λόγω της πανδημίας COVID-19, οι λιανοπωλητές βασίζονται περισσότερο από ποτέ στο ηλεκτρονικό εμπόριο για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους σε λειτουργία. Άλλοι πάλι, δεν μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να πληρώσουν τα τέλη, που συνοδεύουν την ψηφιακή διαφήμιση, ειδικά σε μια εποχή που οι πωλήσεις είναι χαμηλές.

Η Google επιτρέπει πλέον στους εμπόρους να παραθέσουν τα προϊόντα τους στη σελίδα αγορών της δωρεάν. Οι αλλαγές θα ισχύουν την επόμενη εβδομάδα για τους λιανοπωλητές στις ΗΠΑ και παγκοσμίως πριν από το τέλος του επόμενου έτους. Όλοι οι έμποροι λιανικής είναι κατάλληλοι για το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών των διαφημίσεων εμπόρων και αγορών, των εμπόρων που δεν διαφημίζονται με την Google και των εμπόρων που δεν είναι χρήστες διαφημίσεων εμπόρων και αγορών.

Οι υπάρχοντες χρήστες διαφημίσεων εμπόρων και αγορών, εγγράφονται αυτόματα στο πρόγραμμα εάν έχουν ήδη επιλέξει να διαφημιστούν σε όλες τις επιφάνειες της Google. Οι νέοι χρήστες πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία ενσωμάτωσης.

Αυτήν τη στιγμή οι τρέχουσες πληρωμένες λίστες θα συνεχίσουν να εμφανίζονται σε θέσεις υποδοχής διαφημίσεων.[/vc_column_text][vc_single_image image=”19284″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Πώληση δωρεάν στο Google: Τρόπος συμμετοχής.?

Εάν είστε χρήστης του Merchant Center και των διαφημίσεων Αγορών και έχετε επιλέξει να διαφημιστείτε σε όλες τις επιφάνειες της Google, τότε μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα σας δωρεάν χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια. Αν είστε μέλος του Merchant Center και των διαφημίσεων Αγορών, αλλά δεν έχετε επιλέξει, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Στο Google Merchant Center, κάντε κλικ στην επιλογή “Ανάπτυξη” και, στη συνέχεια, “Διαχείριση προγραμμάτων” από το αριστερό μενού πλοήγησης.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στην κάρτα προγράμματος “επιφάνειες σε ολόκληρο το Google”.

Εάν δεν είστε χρήστης του Merchant Center και των διαφημίσεων Αγορών, πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης μεταβαίνοντας στο Κέντρο βοήθειας του Google Merchant. Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Gmail. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Από Feel the Web

Μετάβαση στο περιεχόμενο