Τι είναι το SEO? Και πως μπορεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις 🚦

[vc_row][vc_column][maxtitle type=”5″ heading=”4″ maxtitle_content=”Πως μπορεί να βοηθήσει το SEO Search Engine Optimization τις μικρές επιχειρήσεις? Παρακάτω διαβάστε ολες οι απαντήσεις που χρειάζεστε..”][vc_column_text]

Τι είναι άραγε το SEO;

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ιστότοπού σας είναι το πρώτο βήμα. Τώρα που έχετε έναν ιστότοπο με τον οποίο είστε ικανοποιημένοι σε θέμα σχεδιασμού, χρειάζεστε τώρα επισκέπτες στον ιστότοπο. Περισσότερο από το 80% του συνόλου της κίνησης, προέρχεται από μεγάλες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους. Όσο υψηλότερα κατατάσσεται ο ιστότοπός σας μεταξύ σημαντικών λέξεων-κλειδιών σε ορισμένες μηχανές αναζήτησης, τόσο περισσότερη επισκεψιμότητα θα λαμβάνετε.

Σχετικά με την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, που ονομάζεται επίσης «SEO», τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από ιστότοπο σε τοποθεσία και μεταξύ διαφορετικών μηχανών αναζήτησης. Το SEO είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί γενικά γιατί οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης αλλάζουν πάντα τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν τα κορυφαία αποτελέσματα.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης , είναι μια διαδικασία βελτίωσης των χαρακτηριστικών και της αξίας περιεχομένου μιας σελίδας για να εντυπωσιάσει τις μηχανές αναζήτησης σε αντάλλαγμα για υψηλότερη βαθμολογία αποτελεσμάτων. Δεν είναι τίποτα περισσότερο, και τίποτα λιγότερο. Το SEO δεν περιλαμβάνει την πληρωμή για το σύστημα υποβολής προσφορών Google ή Yahoo ή πληρωμή του Yahoo για καταχώρηση στον κατάλογο αναζήτησης.

Η στρατηγική

Γνωρίζουμε ότι κάθε κλάδος είναι διαφορετικός και πρέπει να προσεγγιστεί διαφορετικά για να έχει μια επιτυχημένη εκστρατεία SEO. Οι ποικίλες δυναμικές του κλάδου της βιομηχανίας σας, ο ανταγωνισμός, η εστίαση των επιχειρήσεων, οι προσφορές προϊόντων, οι τιμές, η τοποθέτηση επωνυμίας, το UPA (Unique Product Appeal), το κοινό-στόχος, η γεωγραφική τοποθεσία / προσέγγιση υπηρεσιών, το βάθος του περιεχομένου του ιστότοπού σας και οι προωθητικοί προϋπολογισμοί σας καθιστούν αδύνατο να υπολογιστούν με ακρίβεια και πλήρη κάλυψη. Δεν υπάρχει «ένα μέγεθος για όλους» στο SEO.

Θα σας βοηθήσουμε να ορίσετε τον χάρτη πορείας και τη στρατηγική SEO με βάση τους προϋπολογισμούς και τους στόχους της καμπάνιας σας. Θα περιγράψουμε επίσης τα χρονικά πλαίσια και τις ρεαλιστικές προσδοκίες για κάθε καμπάνια.

Η διαδικασία του SEO

Αρχική ανάλυση

Αυτό περιλαμβάνει κριτική ιστότοπου, ανταγωνιστική ανάλυση και υποβολή αναφορών βάσει της αξιολόγησης. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τους στόχους και τους στόχους . Αναλύουμε τον ιστότοπό , τη δομή των συνδέσμων, τον κώδικα, την πλοήγηση και το περιεχόμενο του ιστότοπου. Αυτή η φάση περιλαμβάνει επίσης την ανάλυση των πέντε κορυφαίων ανταγωνιστών στις κύριες μηχανές αναζήτησης και τη σύνταξη μιας συγκριτικής αναφοράς.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Διεξάγουμε εκτενή έρευνα για πραγματικά δεδομένα αναζήτησης για να βρούμε λέξεις-κλειδιά που αξίζουν την επένδυσή μας. Χρησιμοποιούμε επίσης εσωτερικά εργαλεία για τον προσδιορισμό των πιο στοχευμένων και πολύ αναζητημένων. Λέξεις-κλειδιά και βασικές φράσεις για την προώθηση του ιστότοπού  στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Επιλέγονται μόνο αυτές οι λέξεις-κλειδιά που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας και αποφέρουν μέγιστες αποδόσεις. Η αναφορά έρευνας λέξεων-κλειδιών αποστέλλεται για έλεγχο και έγκριση πριν από την επεξεργασία με πλήρη βελτιστοποίηση ιστότοπου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Βελτιστοποίηση SEO στη σελίδα

Η εστίαση είναι στη βελτιστοποίηση περιεχομένου μέσω ενσωμάτωσης λέξεων-κλειδιών, LSI, κειμένου αγκύρωσης και διασύνδεσης. Προκειμένου να κάνουμε τη μηχανή αναζήτησης του ιστότοπού σας φιλική, βελτιστοποιούμε τις περισσότερες από τις σελίδες για επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά και βασικές φράσεις. Βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό ενσωματώνοντας πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά περιεχόμενο, και απαραίτητες τροποποιήσεις περιεχομένου σε κάθε σελίδα του ιστότοπου. Οι σελίδες βελτιστοποιούνται ειδικά σύμφωνα με το διαφορετικό θέμα κάθε σελίδας / ενότητας στον ιστότοπό μας.

Βελτιστοποίηση κώδικα

Πρέπει να επιβλέπουμε για τυχόν διορθώσεις στον ιστότοπο που θα κάνουν τον κάνουν πιο φιλικό προς το SEO, επειδή ο κώδικας μοιάζει με το «σύστημα υποστήριξης ζωής» του ιστότοπου. Αναλύουμε έπειτα τον κώδικα και ξαναγράφουμε την ετικέτα τίτλου, την ετικέτα περιγραφής και την ετικέτα λέξεων-κλειδιών για να διασφαλίσουμε ότι είναι βελτιστοποιημένη για τη μηχανή αναζήτησης, και φιλική προς τη μηχανή αναζήτησης . Αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει βελτιστοποίηση κώδικα και εκκαθάριση.

Σχεδόν όλες οι μηχανές αναζήτησης είναι γνωστό ότι απορρίπτουν δυναμικά δημιουργημένες σελίδες με διευθύνσεις URL που περιέχουν χαρακτήρες “?”, “%” Ή άλλους παρόμοιους χαρακτήρες. Οι ιστοσελίδες που έχουν σχεδιαστεί σε πλαίσια ή με JavaScript παρεμποδίζουν επίσης τις spider bots. Στην πραγματικότητα, τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την ανίχνευση και την ευρετηρίαση δυναμικών, πλαισίων και σελίδων JavaScript. Για να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια δρόμου, πραγματοποιούμε αποτελεσματική βελτιστοποίηση κώδικα και εκκαθάριση κώδικα.

Δημιουργία συνδέσμου δημοτικότητας

Ο στόχος είναι να αποκτήσουμε “έξυπνους” συνδέσμους που υπόσχονται μέγιστη αξία σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες οδηγίες της μηχανής αναζήτησης. Η δημοτικότητα του συνδέσμου δεν είναι μόνο αποτελεσματική για την επίτευξη καλής κατάταξης σελίδας (PR) αλλά και για την ενίσχυση της θέσης της μηχανής αναζήτησης του ιστότοπού . Ψάχνουμε για ποιοτικούς συνεργάτες quality links, για τον ιστότοπό για να βοηθήσουμε στη βελτιστοποίηση οργανικών μηχανών αναζήτησης.

Τοπική βελτιστοποίηση SEO

Το τοπικό SEO έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδίως δεδομένης της αύξησης της χρήσης Smartphone και της καλύτερης συνδεσιμότητας ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό περιβάλλον. Αν και έχει πολλές ομοιότητες με το οργανικό SEO, είναι τελικά πολύ διαφορετικό. Το τοπικό SEO επικεντρώνεται στην παροχή αποτελεσμάτων που σχετίζονται με έναν ερευνητή με βάση την τρέχουσα τοποθεσία τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Από Feel the Web

Μετάβαση στο περιεχόμενο