Feel the Web

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, φορά μια ασπρόμαυρη μπαντάνα στο λαιμό του μπροστά σε έναν γαλάζιο ουρανό!!
Καλημέρα και καλώς ήρθατε στο 10 Things in Tech.

Παρακάτω θα δείτε τα 10 καλύτερα tips που πρέπει να γνωρίζετε σήμερα.

1. Ο Έλον Μασκ μεταφέρει την έδρα της Tesla από την Καλιφόρνια στο Austin του Τέξας. Ο επικεφαλής της Tesla έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια ετήσιας συνάντησης μετόχων.

2. Το Twitch προσέφερε μια σύντομη εξήγηση για τη γιγαντιαία διαρροή της πλατφόρμας. Η εταιρεία εξήγησε πώς οι χάκερ είχαν πρόσβαση στις πληρωμές των δημιουργών και στον πηγαίο κώδικα και είπε ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι παραβιάστηκαν τα στοιχεία σύνδεσης ή πιστωτικής κάρτας των χρηστών. Διαβάστε την εξήγηση που έδωσε ο Twitch.

3. Αυτή η πρώην υπάλληλος του Facebook εγκατέλειψε τη δουλειά της μόλις συνειδητοποίησε ότι έδινε τα καλύτερα χρόνια της ζωής της στο όραμα κάποιου άλλου. Εν μέσω 50-70 ωρών εβδομάδων εργασίας, ο Taygerly θυμάται να νιώθει «ενθουσιασμένος και κουρασμένος από τα κόκαλα» κάθε μέρα.

4. Οι υπάλληλοι του Netflix εκφράζονται κατά της νέας ειδικής του Dave Chappelle. Κάποιοι επέκριναν επίσης το Netflix, λέγοντας ότι έδωσε στον Chappelle μια πλατφόρμα για να κάνει τρανσφοβικά σχόλια.

5. Η Google και το YouTube θα απαγορεύσουν τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο άρνησης του κλίματος. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αφήσει τους δημιουργούς που αρνούνται το κλίμα να κερδίσουν στις πλατφόρμες τους, μια από τις πιο επιθετικές πολιτικές που έχει θέσει κάθε τεχνολογικός γίγαντας για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης για την κλιματική αλλαγή.

6. Οι μέτοχοι της Tesla ψήφισαν αν θα διώξουν τον αδελφό του Έλον Μασκ από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ο Kimbal Musk επρόκειτο για επανεκλογή στο διοικητικό συμβούλιο, όπως και ο James Murdoch, γιος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Rupert Murdoch. Μια συμβουλευτική εταιρεία είχε παροτρύνει τους μετόχους να απομακρύνουν το ζευγάρι, αλλά οι New York Times ανέφεραν ότι οι μέτοχοι ψήφισαν να τους κρατήσουν.

7. Η ετυμηγορία είναι: Οι έφηβοι μισούν το #Facebook και το #Twitter. Από τους 10.000 εφήβους που ερωτήθηκαν, μόνο το 2% δήλωσε ότι το Twitter ή το Facebook ήταν η αγαπημένη τους εφαρμογή κοινωνικών μέσων. Αντ ‘αυτού, το Instagram και το #TikTok έχουν πάρει το στέμμα ως τις αγαπημένες εφαρμογές των νέων.

8. Το Snapchat παρουσίασε χαρακτηριστικά ασφαλείας για να μειώσει τις πωλήσεις παράνομων ναρκωτικών. Μετά από μια σειρά θανάτων από φαιντανύλη, μια πύλη ασφαλείας θα ανακατευθύνει τώρα τους χρήστες που αναζητούν ορισμένους όρους σε εκπαιδευτικό υλικό για παράνομα ναρκωτικά.

9. Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ελίζαμπεθ Χολμς μόλις ολοκλήρωσε μια τετραήμερη διασταύρωση-και ο δικαστής έβαλε τέλος. Αφού ο πρώην διευθυντής του εργαστηρίου Άνταμ Ρόζεντορφ έδωσε μια καταδικαστική μαρτυρία εναντίον του πεσμένου αφεντικού του Theranos, ο δικηγόρος Lance Wade προσπάθησε να καταστρέψει την αξιοπιστία του από την κριτική επιτροπή – μόνο για να κερδίσει μια σκληρή επίπληξη από τον δικαστή.

10. Τεχνολογικές εταιρείες όπως η Uber και η Google κάνουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο πληρώνουν τους εργαζόμενους σε απόθεμα. Οι νέες προσλήψεις στην Uber μπορούν τώρα να ξεκλειδώσουν τα ίδια κεφάλαιά τους γρηγορότερα, ενώ η Google, η Stripe και η Coinbase θα μπορούσαν να τερματίσουν την περίφημη κουλτούρα της Silicon Valley “rest and vest” στα ίδια κεφάλαια της εταιρείας.

Από Feel the Web

Μετάβαση στο περιεχόμενο