Οι 100 πιο χρήσιμοι σύνδεσμοι για την διαφήμιση σας στο Facebook

Οι πιο χρήσιμοι σύνδεσμοι για την διαφήμιση σας στο Facebook θα γίνει ο οδηγός σας είτε είστε αρχάριος, είτε σε πιο προχωρημένο επίπεδο. Αν και υπάρχει πάντα κάτι νέο για να μάθετε, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να σχεδιάσετε μια στρατηγική σας.

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, ακολουθεί μια λίστα με τους πιο χρήσιμους πόρους.

Blogs  που πρέπει να ακολουθήσετε

 1. Influencer Marketing Hub: Αυτός ο ιστότοπος περιέχει πόρους για influencers όπως μελέτες περιπτώσεων, εργαλεία και κριτικές πλατφόρμας. Έχει επίσης μια ενότητα με άρθρα που εστιάζουν στα κοινωνικά μέσα. Εδώ μπορείτε να βρείτε συμβουλές για το ψηφιακό μάρκετινγκ, από SEO έως δημιουργία επωνυμιών, διοχετεύσεις, έως, διαφημίσεις Facebook.
 2. Social Media Examiner: Αυτός είναι ένας διαδικτυακός πόρος για τους social media marketers. Εκτός από podcasts και εκπαιδευτικά βίντεο, ο ιστότοπος παρέχει ένα ιστολόγιο πλούσιο σε οδηγίες και συμβουλές σχετικά με τη διαφήμιση στο Facebook. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος έχει μια ενότητα αποκλειστικά για διαφημίσεις στο Facebook.
 3. Jon Loomer: Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες πόρους, το blog του Jon Loomer είναι αφιερωμένο μόνο στο Facebook. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την τεχνική πλευρά των διαφημίσεων στο Facebook – ρύθμιση του pixel, κατανόηση της Φάσης Εκμάθησης, δημιουργία Δυναμικών Διαφημίσεων – το blog του Loomer είναι το καλύτερο μέρος για επίσκεψη.
 4. Entrepreneur: Aυτή η διαδικτυακή δημοσίευση επικεντρώνεται σε γενικά επιχειρηματικά θέματα, από την εκμάθηση έως την απομακρυσμένη εργασία έως την ανάληψη επιχειρηματικών κινδύνων, επισημαίνοντας τους αναδυόμενους διευθύνοντες συμβούλους έως τη δημιουργία μιας start up. Ωστόσο, το Entrepreneur καλύπτει επίσης θέματα που σχετίζονται με το Facebook, τόσο από την πληρωμένη όσο και από την οργανική πλευρά.
 5. Mari Smith: Παρόλο που το ιστολόγιο της Mari Smith καλύπτει γενικά θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ, περιέχει επίσης χρήσιμους πόρους που σχετίζονται με το μάρκετινγκ στο Facebook. Μερικά από τα άρθρα που σχετίζονται με το Facebook περιλαμβάνουν συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αύξησης των κριτικών, ενημερώσεις σχετικά με αναδυόμενες λειτουργίες και πληροφορίες σχετικά με τον αλγόριθμο.
 6. Search Engine Land: Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο ιστότοπος επικεντρώνεται στο SEO και σε άλλα θέματα που σχετίζονται με την αναζήτηση. Ωστόσο, έχει μια ενότητα αφιερωμένη σε ειδήσεις, ενημερώσεις και συμβουλές μάρκετινγκ στο Facebook.
 7. Facebook για επιχειρήσεις: Ανήκει στο Facebook για διαφημιζόμενους στο Facebook, αυτός ο ιστότοπος περιέχει πόρους σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας διαφημίσεις Facebook. Εδώ, έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες, οι οποίες περιέχουν ενημερωτικές μελέτες που ενημερώνουν τη στρατηγική μάρκετινγκ.
 8. Ad Espresso: Το ιστολόγιο Ad Espresso περιέχει οδηγούς που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις διαφημίσεις στο Facebook. Στην πραγματικότητα, έχει έναν εντατικό οδηγό για αρχάριους διαφημίσεων στο Facebook.
 9. Business 2 Community: Αυτός ο ιστότοπος περιέχει γενικά θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της ζωής και της ψυχαγωγίας, του μάρκετινγκ και των παγκόσμιων ειδήσεων. Για διαφημιστές στο Facebook, επισκεφθείτε τις ενότητες “ψηφιακό και κοινωνικό” ή “πωλήσεις και μάρκετινγκ”.
 10. Niel Patel: Το blog του Niel Patel καλύπτει επίσης ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με το ψηφιακό μάρκετινγκ. Οι πιο σχετικοί με τους διαφημιζόμενους στο Facebook είναι τα κοινωνικά μέσα, οι πληρωμένες διαφημίσεις και οι διαδικτυακές μάρκετινγκ.

 

Οδηγοί βίντεο για να παρακολουθείσετε

 1. Διαφημίσεις Facebook για αρχάριους 2020: Αυτό το βίντεο διάρκειας μίας ώρας σας καθοδηγεί στη δημιουργία της πρώτης διαφημιστικής σας καμπάνιας στο Facebook. Το ζωντανό σεμινάριο σάς επιτρέπει να ακολουθείτε καθώς δημιουργείτε τη δική σας καμπάνια.
 2. Οδηγός Διαφημίσεων Facebook 2020: Αυτό το βίντεο δεν σας δείχνει μόνο πώς να δημιουργείτε διαφημίσεις Facebook, αλλά επίσης αναλύει τα διαφορετικά επίπεδα του Διαχειριστή διαφημίσεων.
 3. Πώς να γράψετε διαφημίσεις στο Facebook που μετατρέπονται σαν τρελός: Παρόλο που δεν είναι ένα σεμινάριο όπως τα δύο πρώτα, αυτό το βίντεο 15 λεπτών σας δίνει συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε διαφημίσεις που μετατρέπουν και βλέπουν τις τρεις διαφημίσεις στο Facebook που έχουν καλή απόδοση στην πλατφόρμα.
 4. Διαφημίσεις Facebook το 2020: Αυτό το βίντεο δεν είναι επίσης ένα σεμινάριο. Αντίθετα, εξηγεί τα διαφορετικά επίπεδα του Διαχειριστή διαφημίσεων, του Προσαρμοσμένου κοινού, του Κομψού κοινού και του Facebook Pixel.
 5. Από 0 $ έως 10.000 $ / Μήνας με Διαφημίσεις Facebook σε 30 Ημέρες: Αυτό το βίντεο σας δείχνει τους πέντε τρόπους για να κλιμακώσετε τις διαφημίσεις Facebook και να δημιουργήσετε πωλήσεις, όπως είπε κάποιος που έκανε 0 έως 10.000 $ το μήνα.
 6. Διαφημίσεις Facebook για Dropshipping 2020: Εδώ, θα μάθετε πώς να προβάλλετε διαφημίσεις στο Facebook, καθώς σχετίζονται με το dropshipping. Θα μάθετε επίσης πώς να διαχωρίζετε τη δοκιμή και να κλιμακώσετε τις καμπάνιες σας.
 7. Οι 7 τύποι διαφημίσεων στο Facebook και πώς να τις χρησιμοποιήσετε: Αυτό το βίντεο σας καθοδηγεί στη συλλογή στόχων διαφήμισης και τους καλύτερους τρόπους χρήσης τους από το Facebook. Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης πλάνα του Διαχειριστή διαφημίσεων, όπου βρίσκονται οι στόχοι.
 8. Οι καλύτεροι στόχοι καμπάνιας που πρέπει να χρησιμοποιείτε το 2020: Εδώ, θα μάθετε πώς να επιλέξετε τον σωστό στόχο, ώστε να μειώσετε το κόστος διαφήμισης και να αυξήσετε τις πωλήσεις.
 9. Πώς να στοχεύσετε αγοραστές με διαφημίσεις στο Facebook: Αυτό το βίντεο είναι το καλύτερο για αρχάριους που δεν είναι ακόμη ειδικευμένοι στη στόχευση διαφημίσεων. Σας δείχνει τα εργαλεία στόχευσης του Facebook και πώς να δημιουργήσετε τα σωστά κριτήρια για να στοχεύσετε άτομα που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν.
 10. Πώς να αποκτήσετε 11χ αφοσίωση στη διαφήμισή σας στο Facebook: Αυτό το σύντομο βίντεο 8 λεπτών μοιράζεται συμβουλές για το πώς να αυξήσετε την αφοσίωση στη διαφήμισή σας στο Facebook.

 

Δείτε περισσότερα και εδώ

Από Feel the Web

Μετάβαση στο περιεχόμενο