Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι τέχνη!

Η κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να είναι μινιμάλ, ξεκάθαρη και πρακτική για τον χρήστη, πάντα με μοναδικό σχεδιασμό.

Ένας ιστότοπος δεν πρέπει απλώς να τραβάει την προσοχή. Ο ρόλος μιας Ιστοσελίδας είναι να προσελκύει και να κρατήσει τον χρήστη, καθώς και να επικοινωνεί με την επωνυμία σας και να ευαισθητοποιεί σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, δείχνει την επιχειρηματική σας εικόνα. Ένα πολύ γνωστό ρητό είναι “Η πρώτη εντύπωση είναι η παντοτινή“. Ο ιστότοπός σας είναι ο πρώτος φορέας που αλληλεπιδρά με τον επισκέπτη, οπότε πρέπει να μιλάει ο ίδιος!

Feel the Web

Η εταιρεία μας θα προσελκύσει την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο χρησιμοποιώντας την εφευρετικότητα για τη δημιουργία της προσωπικότητας της επωνυμίας σας με μακροχρόνιο αντίκτυπο. Παρέχουμε διάφορα προσαρμόσιμα σετ σχεδίασης και επικεντρωνόμαστε στη κατασκευή Ιστοσελίδας που ταιριάζει στην επωνυμία σας, ενώ προσελκύει τους επισκέπτες σας. Η ομάδα μας σας παρουσιάζει, αναθεωρεί και συνεργάζεται μαζί σας μέχρι να ολοκληρώσουμε τον τέλειο σχεδιασμό για τις ανάγκες σας.

 

Πιστεύουμε ότι μια στενή συνεργασία είναι η βάση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ξεκινώντας με τους ελέγχους περιεχομένου όταν αξιολογούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για ανταγωνιστική ανάλυση που περιγράφει τις ευκαιρίες, συνεργαζόμαστε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ενδεικτικά πακέτα κατασκευή της ιστοσελίδας σας και φυσικά είμαστε κοντά σας , για κάθε απορία και υποστήριξη.

Feel the Web

POWER PLAN

450€

WordPress & Theme Installation

25 Pages

Social Media

Free One Year Hosting

ULTIMATE PLAN

650€

Power Plan +

50 Pages

Social Media Pro

Advertising Offers

Feel the Web

Πλήρης  Υποστήριξη Ιστοσελίδας WordPress

Η Feel the Web βρίσκεται κοντά σας και μετά την υλοποίηση της WordPress Ιστοσελίδας ή Eshop για να αναλάβει την υποστήριξη σας. Η υποστήριξη WordPress περιλαμβάνει την αναβάθμιση του core και των Plugins, την Ασφάλεια καθώς και Monitoring της ιστοσελίδας σας.

Μηνιαία Συνδρομή Υποστήριξης : από 29€

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Επικεντρωνόμαστε έντονα στη λειτουργία και τη χρηστικότητα και σας εκπαιδεύουμε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας ως επιχειρηματικό περιουσιακό στοιχείο.
 
Πραγματοποιούμε μεγάλες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό σας παραδίδεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να βρίσκουν εύκολα και διαισθητικά τις πληροφορίες που αναζητούν, με αποτέλεσμα μια ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία.
Αποστολή Μηνύματος
Μετάβαση στο περιεχόμενο