ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η Feel the Web απο το 2014 , ασχολείτε με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και Κατασκευή Eshop και αμέσως κατέκτησε την εμπιστοσύνη των πελατών της. Παράλληλα, η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει εκπαιδευτεί να αυξάνει την κατάταξη στη μηχανής αναζήτησης SEO και την επισκεψιμότητα του ιστότοπου των πελατών της με συνεχής επιμέλεια και προσήλωση Engagement.

Η τεχνογνωσία που προσφέρει το τεχνικό και το πιστοποιημένο προσωπικό, επιτρέπει στην Feel the Web να καλύψει με επιτυχία τις ανάγκες εταιρειών με πολύπλοκες ιστοσελίδες σε ανταγωνιστικές βιομηχανίες.

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες κατασκευής Ιστοσελίδων και Διαφήμιση, αλλά προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα σχετικών υπηρεσιών, όπως pay per click, ελέγχους ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, branding και πολλά άλλα.

Γιατί Feel the Web ? 

Μέσα απο την πείρα και την συνεχόμενη εκπαίδευση των στελεχών μας, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις ανάγκες σας και προσδίδουμε έτσι το πιο ιδανικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να συνεργαστούμε σε πολλαπλά επίπεδα , μόνο έχοντας ώς βάση την άρτια επικοινωνία , τον σεβασμό απο και προς την ομάδα και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Επειδή κάθε έργο είναι μοναδικό, είμαστε ανοιχτοί στην οποιαδήποτε πρόταση σας και έπειτα κρίνουμε ανάλογα αν μπορεί να υλοποιηθεί , αν είναι όμορφο σχεδιαστικά αποδοτικό κτλ και έπειτα ξεκινάμε τις ανάλογες διεργασίες . Και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που επιλέγουμε το έργο σας και ο σημαντικότερος λόγος που υπάρχουν μακροχρόνιες συνεργασίες απο την στιγμή της ίδρυσης μας.

Αύξηση στην
οργανική αναζήτηση

Σας παρέχουμε πλήρη αναλυτική αναφορά της ηλεκτρονικής παρουσίας σας σε μια εύχρηστη μορφή ώστε να μπορείτε να λάβετε σωστές αποφάσεις αφού κατανοήσετε την τρέχουσα θέση σας στο διαδίκτυο.

Online Παρουσία
& Ανάλυση

Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι αυτό που βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, έχοντας μεγάλη προβολή στους πιθανούς πελάτες. Οποιαδήποτε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, θα πρέπει να έχει την επέκταση της διαδικτυακής παρουσίας ως βασικό μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

 Μια παρουσίαση, ανάλυσης 30 σημείων

 Παρατηρήσεις, συστάσεις και πηγές

 30 λεπτά Τηλεφωνικής Συμβουλευτικής

 Δωρεάν παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την  εξασφάλιση αποτελεσμάτων

Κατασκευή Ιστοσελίδων και Κατασκευή Eshop

Με την συνεργασία μαζί μας απολαμβάνετε τα εξής Πλεονεκτήματα και Αξίες:

 

Προηγμένη τεχνολογία – Στην Feel the Web, είμαστε πάντα στην κορυφή των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της Πληροφορικής. Η Feel the Web είναι πιστοποιημένη εταιρεία ISO 9001-2000. Η ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών μας διασφαλίζει ότι όλες οι πρόσφατες εξελίξεις και η μάθηση τροφοδοτούνται με απτά οφέλη στο λογισμικό μας ως χαρακτηριστικά προϊόντων. Αυτό βοηθά τους πελάτες μας να διαφοροποιήσουν, να κλιμακώσουν, να αναπτύξουν και να κερδίσουν τον ανταγωνισμό τους.

Οικονομικές και αποδοτικές λύσεις  – Το μοντέλο ανάπτυξης υπηρεσιών μας, εξασφαλίζει ότι παρέχουμε ποιοτικές λύσεις στους πελάτες μας σε προσιτές τιμές.

Βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης έργων – Στην Feel the Web, ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση έργων. Αυτό πηγάζει από την 7ετή εμπειρία μας, την πρακτική εμπειρία και την ηγεσία του τομέα. Οι ισχυρές διαδικασίες μας βοηθούν στην έγκαιρη παράδοση λύσεων που είναι προσαρμοσμένες στα παγκόσμια πρότυπα ανάπτυξης λογισμικού και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας.

Customer Centric  – Στην  Feel the Web, όλες οι δραστηριότητές μας καθοδηγούνται από τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την ακεραιότητα σε κάθε έργο που κάνουμε. Γι ‘αυτό κάθε έργο ξεκινά με μια συνάντηση συμβουλευτικής και καταγραφής αναγκών. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατανοήσουμε την επιχείρηση των πελατών μας, τα σημεία πόνου και τις ανάγκες τους. Οι τακτικές αλληλεπιδράσεις και τα σχόλια είναι απαραίτητη πτυχή της προσέγγισής μας στην ανάπτυξη λύσεων παγκόσμιας κλάσης.

Αξίες – Στην Feel the Web, πιστεύουμε στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Ακολουθούμε μια κουλτούρα συνεργασίας. Η ομάδα μας εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να αντιμετωπίσει τα ερωτήματα των πελατών. Όχι μόνο αντιμετωπίζουμε τυχον θέματα, αλλά χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές ανάγκες του πελάτη και να τους συμβουλευτούμε για την αλλαγή της δυναμικής του κλάδου. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για τους πελάτες μας όχι μόνο κατά τη διάρκεια του έργου αλλά και μετά το έργο.

Άνθρωποι – Για να προσφέρουμε το καλύτερο, χρειαζόμαστε το καλύτερο. Η Feel the Web είναι μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με βαθιά εξειδίκευση στον τομέα και νέες ιδέες σε προγράμματα ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, εφαρμογών Ιστού και Eshops & Digital Marketing. Ένας σωστός συνδυασμός ηλικίας και εμπειρίας από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα μας βοηθά να φέρουμε την καινοτομία σε κάθε έργο. Οι άνθρωποι μας εκπαιδεύονται τακτικά σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τεχνικές τους δεξιότητες .

Υποδομή – Υποστηρίζουμε τα προϊόντα λογισμικού μας με την καλύτερη υποδομή στην κατηγορία. Αυτό ενισχύει την απόδοση και διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων των πελατών μας.

Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι αυτό που βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, έχοντας μεγάλη προβολή στους πιθανούς πελάτες. Οποιαδήποτε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, θα πρέπει να έχει την επέκταση της διαδικτυακής παρουσίας ως βασικό μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ

Από την έναρξής μας ως Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, θεωρούμε πλέον συνδετικό κρίκο την ενσωμάτωση τεχνολογίας αιχμής.

Μέσα από την σωστή προβολή στο διαδίκτυο και την χρήση των ανάλογων εργαλείων, μπορεί πλέον οποιαδήποτε επιχείρηση να βγει μπροστά και να αναπτυχθεί όπως ακριβώς οραματίζεται.

Κρύπας Θωμάς,

Business Developer & Marketing Director Feel The Web

Πιστοποιήσεις και Εξειδικεύσεις