ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η Feel the Web απο το 2014, ασχολούμαστε με την Κατασκευή Ιστοσελίδων, την Κατασκευή Eshop και το Digital Marketing και αμέσως κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών της. Παράλληλα, η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει εκπαιδευτεί να αυξάνει την κατάταξη στη μηχανής αναζήτησης SEO και την επισκεψιμότητα του ιστότοπου των πελατών της με συνεχής επιμέλεια και προσήλωση Engagement.

Η τεχνογνωσία που προσφέρει το τεχνικό και το πιστοποιημένο προσωπικό, μας επιτρέπει να καλύψουμε με επιτυχία τις ανάγκες εταιρειών με πολύπλοκα Έργα σε ανταγωνιστικές βιομηχανίες.

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες κατασκευής Ιστοσελίδων και Διαφήμιση, αλλά προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα σχετικών υπηρεσιών, όπως pay per click, ελέγχους ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, branding και πολλά άλλα.

Γιατί Feel the Web ? 

Μέσα απο την πείρα και την συνεχόμενη εκπαίδευση των στελεχών μας, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις ανάγκες σας και προσδίδουμε έτσι το πιο ιδανικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να συνεργαστούμε σε πολλαπλά επίπεδα , μόνο έχοντας ώς βάση την άρτια επικοινωνία , τον σεβασμό απο και προς την ομάδα και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Επειδή κάθε έργο είναι μοναδικό, είμαστε ανοιχτοί στην οποιαδήποτε πρόταση σας και έπειτα κρίνουμε ανάλογα αν μπορεί να υλοποιηθεί , αν είναι όμορφο σχεδιαστικά αποδοτικό κτλ και έπειτα ξεκινάμε τις ανάλογες διεργασίες . Και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που επιλέγουμε το έργο σας και ο σημαντικότερος λόγος που υπάρχουν μακροχρόνιες συνεργασίες απο την στιγμή της ίδρυσης μας.

Με την συνεργασία μαζί μας απολαμβάνετε τα εξής Πλεονεκτήματα και Αξίες:

Προηγμένη τεχνολογία 

Στην Feel the Web, είμαστε πάντα στην κορυφή των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της Πληροφορικής. Η Feel the Web είναι πιστοποιημένη εταιρεία ISO 9001-2000. Η ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών μας διασφαλίζει ότι όλες οι πρόσφατες εξελίξεις και η μάθηση τροφοδοτούνται με απτά οφέλη στο λογισμικό μας ως χαρακτηριστικά προϊόντων. Αυτό βοηθά τους πελάτες μας να διαφοροποιήσουν, να κλιμακώσουν, να αναπτύξουν και να κερδίσουν τον ανταγωνισμό τους.

 

Βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης έργων

Στην Feel the Web, ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση έργων. Αυτό πηγάζει από την 7ετή εμπειρία μας, την πρακτική εμπειρία και την ηγεσία του τομέα. Οι ισχυρές διαδικασίες μας βοηθούν στην έγκαιρη παράδοση λύσεων που είναι προσαρμοσμένες στα παγκόσμια πρότυπα ανάπτυξης λογισμικού και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας.

Αξίες 

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Ακολουθούμε μια κουλτούρα συνεργασίας. Η ομάδα μας εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να αντιμετωπίσει τα ερωτήματα των πελατών. Όχι μόνο αντιμετωπίζουμε τυχον θέματα, αλλά χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές ανάγκες του πελάτη και να τους συμβουλευτούμε για την αλλαγή της δυναμικής του κλάδου. 

Οικονομικές και αποδοτικές λύσεις  

Το μοντέλο ανάπτυξης υπηρεσιών μας, εξασφαλίζει ότι παρέχουμε ποιοτικές λύσεις στους πελάτες μας σε προσιτές τιμές.

Υποδομή 

Υποστηρίζουμε τα προϊόντα λογισμικού μας με την καλύτερη υποδομή στην κατηγορία. Αυτό ενισχύει την απόδοση και διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων των πελατών μας.

 

Customer Centric  

Στην  Feel the Web, όλες οι δραστηριότητές μας καθοδηγούνται από τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την ακεραιότητα σε κάθε έργο που κάνουμε. Γι ‘αυτό κάθε έργο ξεκινά με μια συνάντηση συμβουλευτικής και καταγραφής αναγκών. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατανοήσουμε την επιχείρηση των πελατών μας, τα σημεία πόνου και τις ανάγκες τους. Οι τακτικές αλληλεπιδράσεις και τα σχόλια είναι απαραίτητη πτυχή της προσέγγισής μας στην ανάπτυξη λύσεων παγκόσμιας κλάσης.

Οι Άνθρωποι 

Για να προσφέρουμε το καλύτερο, χρειαζόμαστε το καλύτερο. Η Feel the Web είναι μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με βαθιά εξειδίκευση στον τομέα και νέες ιδέες σε προγράμματα ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, εφαρμογών Ιστού και Eshops & Digital Marketing. Ένας σωστός συνδυασμός ηλικίας και εμπειρίας από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα μας βοηθά να φέρουμε την καινοτομία σε κάθε έργο. Οι άνθρωποι μας εκπαιδεύονται τακτικά σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τεχνικές τους δεξιότητες .