Email Marketing

Το Email marketing εμπορεύεται άμεσα ένα εμπορικό μήνυμα σε μια ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Με την ευρύτερη έννοια, κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται σε δυνητικό ή τρέχοντα πελάτη μπορεί να θεωρηθεί ως μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Συνήθως περιλαμβάνει τη χρήση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή διαφημίσεων, την υποβολή αιτημάτων για επιχειρήσεις ή την προώθηση πωλήσεων ή δωρεών και σκοπός της είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης ή αναγνωρισιμότητας του σήματος.
What We Do


Responsive Email Design

Θα κωδικοποιήσουμε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο σε HTML και CSS που χρησιμοποιεί κωδικούς μέσων για να επιτύχετε τη βέλτιστη μορφοποίηση σε όλες τις συσκευές όλων των μεγεθών.


Automated Email Marketing

Οι εμπειρογνώμονες αυτοματοποίησης μάρκετινγκ, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να μετατρέψετε περισσότερους πελάτες, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα.Email Copywriting

Η υπηρεσία copywriting ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μεγαλύτερα κέρδη από το κανάλι μάρκετινγκ με την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI).


Fully Managed Email Marketing

Η πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία μας, περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα, όλα επαγγελματικά σχεδιασμένα και γραμμένα για εσάς.Campaign Production & Deployment

Επικεντρωνόμαστε στο να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επιχείρησής σας, με επικοινωνίες, με στόχο τη συμπεριφορά των καταναλωτών σας.


Email List Cleaning

Θα εξαλείψουμε τις παλιές και παρωχημένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και βεβαιωθείτε ότι η λίστα σας είναι καθαρή και είναι έτοιμη να βαθμολογήσει τα σημεία παραδόσεων.Η Email Marketing ΥπηρεσίαΔημιουργία ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σχεδιάζουμε την στρατηγική εκστρατειών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με απλά εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης. Ο σχεδιασμός εγγυάται ότι θα φανεί καταπληκτικός σε όλα τα εισερχόμενα, σε κάθε συσκευή.
Σας παρέχουμε ένα πρωτοφανές επίπεδο άνεσης και ευκολίας κατά τη δημιουργία και την αποστολή εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Στείλτε την καμπάνια σας και βεβαιωθείτε για την παράδοση

Οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να αποσταλούν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καθώς αποθηκεύονται στο cloud, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την επιφάνεια εργασίας, το tablet ή το iPhone. Προγραμματίστε την καμπάνια σας ή στείλτε την αμέσως. Ελέγξτε την παράδοση στις αναφορές και τα στατιστικά μας αμέσως. Τα υψηλά ποσοστά παράδοσης είναι εγγυημένα καθώς έχουμε βρόχους ανατροφοδότησης με όλους τους σημαντικούς παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου.
A/B Split Test

A/B Split Testing σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τις προτιμήσεις των συνδρομητών, να αποκτήσετε καλύτερη επίγνωση της επιτυχίας της καμπάνιας και να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τις καμπάνιες με την πάροδο του χρόνου Οι δοκιμές διαχωρισμού θα προσδιορίσουν τις βέλτιστες πρακτικές για το μοναδικό κοινό σας, τις μεταβλητές που καθορίζουν τα ανοικτά σας ποσοστά και τα ποσοστά μετατροπής και θα βελτιώσουν την κατάτμηση. Δοκιμάστε τη γραμμή θέματος, από το όνομα, το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το CTA και την ημέρα / ώρα αποστολής.


Track Campaigns. Monitor Reports

Η παρακολούθηση της απόδοσης της καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ευκολότερη με το λογισμικό προώθησης e-mail Feel the Web.  Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε μια εικόνα για το πόσοι παραλήπτες άνοιξαν το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, πόσες αποστολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναπήδησαν, τιμολόγια κατάργησης εγγραφής και κλικ στα στατιστικά στοιχεία. H Feel the Web προσφέρει διάφορους τρόπους για να αναλύσετε και να ερμηνεύσετε την απόδοση της καμπάνιας σας με διαγράμματα και δεδομένα για να βελτιώσετε τις καμπάνιες σας.

5year
SINCE WE LAUNCHED


500
SATISFIED USTOMERS


13million
EMAILS SENT/MONTH


80
DESIGNED TEMPLATES
ΤιΛένε για εμάς


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες SEO και μάρκετινγκ Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικό σχεδιασμό ιστοσελίδων, pay per click, μάρκετινγκ θυγατρικών, ελέγχους ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, branding και πολλά άλλα.


 • One of the best theme I have ever used. Every minor detail has been taken care of. Clean, Modern Design can be used for any type of website. Excellent template.

  John Anderson
  John Anderson
  Risotto Co
 • Lida has assisted me with questions in regards to web hosting and has offered me more insight in half an hour than my current host did in all the years I have been with them.

  Lida Smith
  Lida Smith
  Mexin Co


ΖητήστεΔωρεάν Προσφορά


Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message


BengaliEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
 • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.