Feel the Web

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα μέσα απο το διαδίκτυο, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, ακολουθούν οι 10 καλύτεροι τρόποι να βγάλεις χρήματα απο το Ίντερνετ και από τις καλύτερες και πιο ρεαλιστικές στρατηγικές που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Για πολλούς ανθρώπους, η απόκτηση χρημάτων στο διαδίκτυο θα ήταν ένα απόλυτο όνειρο που θα ήθελαν να πραγματοποιηθεί. Εάν μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να βγάλουν λεφτά με έναν ιστότοπο ή κάποιο άλλο διαδικτυακό εγχείρημα, θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους για να επικεντρωθούν στην επιχειρηματικότητα, να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους και τελικά να ανακτήσουν τον έλεγχο του χρόνου τους και της ζωής τους.

Μήπως αυτό επιθυμείτε και εσείς?

#1: Google Adsense

Εάν έχετε επισκεφθεί οποιονδήποτε ιστότοπο, έχετε δει διαφημίσεις Google. Αυτές οι διαφημίσεις είναι παντού και υπάρχει λόγος γι αυτό.. Όχι μόνο είναι εύκολο να δημιουργηθούν σε οποιονδήποτε βασικό ιστότοπο, αλλά μπορούν να είναι επικερδείς όταν ο ιστότοπός σας αρχίσει να φέρνει σταθερή κίνηση.

Ένα από τα ωραία πράγματα για το Google AdSense είναι ότι είναι τόσο εύκολο να ρυθμιστεί. Εάν έχετε ιστολόγιο ή ιστότοπο, μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό Google AdSense. Από εκεί, η Google θα σας δώσει έναν μοναδικό κωδικό που θα επικολλήσετε στον ιστότοπό σας. Η Google το παίρνει από εκεί, παρακολουθώντας τις προβολές σελίδας, την επισκεψιμότητα και τα κέρδη σας για λογαριασμό σας. Δεν υπάρχει συντήρηση ή κάτι άλλο για να ξεκινήσετε, γεγονός που το καθιστά πρακτικά εύκολο εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο.[/vc_column_text][/vc_column]

#2: Affiliate Marketing

Είτε έχετε έναν ιστότοπο, είτε ονειρεύεστε ακόμα ιδέες για ένα blog, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το μάρκετινγκ συνεργατών. Με το affiliate marketing, συνεργάζεστε με εταιρείες και επιχειρήσεις εντός του περιεχόμενου του ιστότοπού σας. Εάν αναφέρετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, συνδέεστε σε αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό συνεργατών που λάβατε όταν εγγραφήκατε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συνεργατών. Από εκεί, θα κερδίζετε χρήματα κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω του συνδέσμου σας.

Σε γενικές γραμμές, θα θέλετε να συνεργαστείτε με συνεργάτες που σχετίζονται με την ιδέα του ιστολογίου σας..

Εκτός από την εγγραφή σε μεμονωμένα προγράμματα θυγατρικών, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε ένα δίκτυο διαφημίσεων θυγατρικών που προσφέρει έναν τόνο διαφορετικών συνεργατών σε μία πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί με την πάροδο του χρόνου.

#3: Συμβουλευτική

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα μέσω διαδικτύου είναι μέσω διαβούλευσης-συμβουλευτικής. Εάν είστε ειδικός σε οποιονδήποτε τομέα, θα μπορούσατε ενδεχομένως να βρείτε άτομα που είναι πρόθυμα να σας πληρώσουν για να τους συμβουλεψετε για τους προσωπικούς ή επιχειρηματικούς τους στόχους. Ίσως πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά σημαντικοί για να συμβουλεψετε μεγάλες εταιρείες, αλλά θα μπορούσατε να εκπλαγείτε μς πόσους ανθρώπους μπορεί να σας ζητήσουν την βοήθεια σας.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που , αφού κάνουν blogging για λίγα χρόνια, μερικές μάρκες επικοινωνούν μαζί τους για να τους ζητήσουν βοήθεια με τα κοινωνικά μέσα και το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

#4: Online Courses

Εάν έχετε οποιαδήποτε ικανότητα μπορείτε να διδάξετε άλλους, είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα που μπορούν να αγοράσουν, στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά μαθήματα που διδάσκουν οτιδήποτε, από το μαγείρεμα έως το μάρκετινγκ ή ακόμη και την ανεξάρτητη γραφή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι οργανώνουν το διαδικτυακό τους μάθημα μέσω μιας πλατφόρμας όπως το Teachable.com. Με το Teachable, μπορείτε να ανεβάσετε το υλικό των μαθημάτων σας και να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για τη διαχείριση πελατών και την αποδοχή πληρωμών σας, ή το πολύ αποδοτικό udemy.

# 5: Πωλήσεις βιβλίων

Ενώ η εκδοτική βιομηχανία είναι ακόμα έντυπη, μπορείτε εσείς να ολοκληρώσετε μια ολόκληρη  συγγραφής, δημοσίευση και το μάρκετινγκ ενός βιβλίου στο διαδίκτυο! Ιστότοποι όπως το Create Space  θα σας επιτρέψουν να ανεβάσετε και να εκτυπώσετε το βιβλίο σας χωρίς να εμπλακείτε με επίσημους εκδότες, και μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε το βιβλίο σας στο Amazon.com, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το αγοράσουν εκεί.

Εάν νομίζετε ότι θα μπορούσατε να γράψετε ένα βιβλίο που θα ήθελαν να αγοράσουν οι άνθρωποι, αυτή είναι μια έξυπνη στρατηγική που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς το κόστος εκκίνησης μπορεί να είναι ελάχιστο και πιθανότατα έχετε ήδη έναν υπολογιστή🎨

# 6: Ανεξάρτητος Συγγραφέας

Εάν έχετε δεξιότητες γραφής και δημιουργικό ταλέντο, μπορείτε επίσης να πληρώσετε για να δημιουργήσετε διαδικτυακό περιεχόμενο. Δεν το κάνω τόσο πολύ όσο συνήθιζα, αλλά γνωρίζω πόσο βιώσιμη είναι αυτή η ροή εσόδων.

Σύμφωνα με μελέτες, το κλειδί για να εργαστείτε ως ανεξάρτητος συγγραφέας είναι να βρει μια θέση παρόμοια, να δικτυωθείτε με άτομα που μπορεί να σας προσλάβουν και να προσφέρετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας . Παρόλο που υπάρχουν πολλοί πίνακες εργασιών γραφής για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε, λέει ότι είναι αρκετά εύκολο να βρείτε θέσεις εργασίας γραφής σε ιστότοπους όπως το Upwork.com.

# 7: Διαδικτυακά σεμινάρια

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για το πώς να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο; Μια άλλη στρατηγική είναι η χρήση διαδικτυακών σεμιναρίων για την εμπορία του προϊόντος, της υπηρεσίας ή του μαθήματος. Έχω κάνει διαδικτυακά σεμινάρια για να προωθήσω την πρακτική οικονομικού προγραμματισμού μου και να αυξήσω το ενδιαφέρον για το διαδικτυακό μου μάθημα για οικονομικούς συμβούλους. Με ένα διαδικτυακό σεμινάριο, βασικά προσφέρετε πολλές συμβουλές και συμβουλές δωρεάν – συνήθως σε ζωντανή μορφή. Στο τέλος όμως, προωθείτε το προϊόν ή την υπηρεσία επί πληρωμή με στόχο να εξασφαλίσετε μερικές προσφορές.

Ο επαγγελματίας ομιλητής Grant Baldwin χρησιμοποιεί διαδικτυακά σεμινάρια για να προωθήσει τα μαθήματά του στη δημόσια ομιλία, συμπεριλαμβανομένων των Get Booked και Paid to Speak. Ενώ ο Baldwin προσφέρει πολλές δωρεάν συμβουλές κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού του σεμιναρίου, προσφέρει το μάθημά του στο τέλος για άτομα που θέλουν να πληρώσουν για να μάθουν περισσότερα. Και, πολλές φορές, το γήπεδο πωλήσεων λειτουργεί.

Ανεξάρτητα από το τι πουλάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό σεμινάριο και να προσελκύσετε άτομα να εγγραφούν με έναν βασικό μαγνήτη ή διαφημίσεις στο Facebook. Heck, πιθανότατα μπορείτε να βρείτε ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για το πώς να δημιουργήσετε το πρώτο σας σεμινάριο εάν φαίνεστε αρκετά σκληροί.

# 8: YouTube

Το YouTube είναι μια άλλη πλατφόρμα που επέτρεψε στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλά κανάλια YouTube εκεί έξω για οποιοδήποτε θέμα, αν μπορείτε να το σκεφτείτε και τα περισσότερα άτομα με μεγάλο αριθμό ακολούθων κερδίζουν χρήματα σε αντάλλαγμα για τα βίντεο και το χρόνο τους.

Ο αξιωματικός της Marine που έγινε ειδικός μόδας ανδρών, ο Antonio Centeno δημιούργησε μια επιχείρηση εκατομμυρίων δολαρίων από το κανάλι του στο YouTube, Real Men Real Style.

Πέρυσι, το Forbes παρουσίασε προφίλ σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους παίκτες στη σκηνή του YouTube. Σύμφωνα με τη μελέτη, τα δέκα μεγαλύτερα αστέρια του YouTube με τα περισσότερα κέρδη έφεραν 127 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017. Οι πιο δημοφιλείς, ένας παίκτης με το όνομα DanTDM, κέρδισαν από αυτά 16,5 εκατομμύρια.

Θα κερδίσετε τόσο πολύ; Πιθανώς όχι. Ωστόσο, μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα μέσω του YouTube χρησιμοποιώντας το δίκτυο διαφημίσεων της πλατφόρμας ή να λαμβάνετε χορηγίες. Εάν σας αρέσει να κάνετε βίντεο, η έναρξη ενός καναλιού YouTube μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να κερδίσετε κάποια χρήματα επίσης..

# 9: Δημιουργήστε μια διαδικτυακή κοινότητα

Τέλος, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο δημιουργώντας μια διαδικτυακή κοινότητα, αν και οι στρατηγικές δημιουργίας εσόδων που μπορείτε να ακολουθήσετε θα διαφέρουν πολύ ανάλογα με τους στόχους σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα με ένα ιστολόγιο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό φόρουμ και να χρεώσετε άτομα για συμμετοχή. Θα μπορούσατε ακόμη και να δημιουργήσετε μια ομάδα Facebook και να χρησιμοποιήσετε την επιρροή σας εκεί για να πουλήσετε και να προωθήσετε προϊόντα σας.

#10: Lead Sales

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι με τη συλλογή δυνητικών πελατών. Τα κύρια βήματα που πρέπει να ολοκληρώσετε για να κάνετε τις πωλήσεις δυνητικών πελατών να περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός ιστότοπου ή eshop, τη λήψη επισκεψιμότητας σε αυτόν τον ιστότοπο και τη διασφάλιση ότι συλλέγετε δυνητικούς πελάτες για τους οποίους κάποιος θα πληρώσει πραγματικά.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι μπορείτε να πουλάτε δυνητικούς πελάτες σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες – όχι μόνο σε ένα κλάδο. Πραγματικά, απλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και μια αποδοτική επισκεψιμότητα και να δείτε πόσα μπορείτε να λάβετε για τους δυνητικούς πελάτες που συλλέγετε.

Συνοψίζοντας

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των τρόπων για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και αυτοί που έχω καλύψει εδώ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου! Εάν έχετε χρόνο, πάθος για σχεδόν οτιδήποτε και τουλάχιστον κάποια δημιουργική ικανότητα, μπορεί να είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή ροή εισοδήματος – ή αρκετές – εάν δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

Αν κοιτάξετε στο διαδίκτυο, θα βρείτε χιλιάδες ιστορίες επιτυχίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την έμπνευση σας..

Μια μέρα θα μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια δική σας ιστορία επιτυχίας..

Αλλά δεν θα ξέρεις ποτέ αν δεν το δοκιμάσεις!

Από Thomas Krypas

Μετάβαση στο περιεχόμενο