Local Business Marketing


Τοπικός Οδηγός Marketing

Το τοπικό μάρκετινγκ είναι μια κρίσιμη πτυχή μιας επιτυχημένης, ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ Διαδικτύου.
Για την επιχείρηση με πολλαπλές τοποθεσίες ή την εταιρεία που αναζητούν περισσότερους τοπικούς πελάτες, δεν θα είναι αρκετή μια παραδοσιακή προσέγγιση στο SEO. Στην πραγματικότητα, η εμπορία σε ένα στοχευμένο τοπικό κοινό απαιτεί το δικό του μοναδικό σύνολο στρατηγικών. Όταν γίνει σωστά, το τοπικό ηλεκτρονικό μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την επωνυμία τους, να εμπλακούν θετικά στην κοινότητά τους, να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών και να εξασφαλίσουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπής.
Service Process

Ο παρακάτω πίνακας είναι μια σύνοψη κάθε τοπικής τεχνικής μάρκετινγκ και κατατάσσεται με κάθε κατηγορία λεπτομερώς παρακάτω.


WEBSITE OPTIMIZATION

BUSINESS LISTINGS

CITATION BUILDING

REVIEWS & RATINGS

PPC & CALL TRACKINGOur Local Marketing ServicesLocal Search Engine Optimization (SEO)

Η εφαρμογή μιας τοπικής καμπάνιας SEO είναι ένα από τα πρώτα βήματα που κάνουμε όταν ξεκινάμε την online στρατηγική μάρκετινγκ ενός πελάτη. Αρχικά, διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπος ενός πελάτη, είναι σωστά και πλήρως ευρετηριασμένος από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης που καθορίζουν την κατάταξη, η οποία περιλαμβάνει την υποβολή ενός χάρτη ιστοτόπου XML σε πλατφόρμες όπως το Google Webmaster.
Ειδικευόμαστε στη βελτιστοποίηση των σελίδων Google+ Local Business, με τις κατάλληλες εικόνες, βίντεο, περιγραφή και άλλους σχετικούς παράγοντες που μπορούν να σας φέρουν στην κορυφή του αποτελέσματος αναζήτησης και να προσελκύσουν πελάτες υψηλής στοχοθέτησης στην επιχείρησή σας.Local Business Directory Listings

Η Feel the Web δημιουργεί επίσης καταχωρήσεις πελατών σε πολυάριθμους καταλόγους επιχειρήσεων όπως το Yelp! και το Google+ Local για να ενισχύσει σημαντικά την τοπική παρουσία της εταιρείας σε απευθείας σύνδεση.
Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να κάνουμε την εταιρεία κάθε πελάτη περισσότερο ορατή και προσπελάσιμη και, παρά τη μείωση της δημοτικότητας του φυσικού τηλεφωνικού καταλόγου, ο ηλεκτρονικός επιχειρησιακός κατάλογος είναι πλέον η καλύτερη μέθοδος για την επίτευξη και των δύο αυτών στόχων.Local PPC

Η Τοπική Διαφήμιση ανά κλικ, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος προσέλκυσης έτοιμων προς αγορά προοπτικών για τις τοπικές επιχειρήσεις σας και τη μετατροπή τους σε επαναλαμβανόμενους πελάτες.
Οι τοπικές διαφημίσεις PPC προβάλλονται μόνο σε άτομα που αναζητούν σε πολύ περιορισμένη γεωγραφική περιοχή, συνήθως σε ακτίνα 50 χλμ από το κατάστημα ή το γραφείο σας.
Παίρνετε μόνο υψηλή στοχοθετημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, από άτομα που είναι έτοιμα να αγοράσουν αυτή τη στιγμή. Είναι καταπληκτικό, λιγότερο δαπανηρό και δίνει θετικά αποτελέσματα.


Social Media Marketing

Οι πελάτες σας χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρέπει να είστε εκεί – αλληλεπιδρούν μαζί τους – για να επηρεάσετε τις αποφάσεις αγοράς τους. Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι ο κινητήρας που ωθεί το εμπορικό σήμα σας, στο σωστό κοινό.
Σας βοηθάμε με όλη την τεχνολογία που χρειάζεστε, για να βρείτε και να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας. Σας βοηθάμε να επιλέξετε κανάλια και πλατφόρμες μέσων, που ταιριάζουν καλύτερα στο κοινό σας.

  • Facebook, Twitter, LinkedIn interconnect
  • Blogs
  • Digital Video
  • iPhone Apps
  • Facebook Apps6x
Growth in
keyword ranking


398%
Increase in
Organic traffic


1105%
Increase in
Top 10 ranking


129%
Increase in
Visit durationΖητήστεΔωρεάν Προσφορά


ΟΝΟΜΑ*

ΤΗΛΕΦΩΝΟ*

EMAIL*

WEBSITE

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Επιλογή Υπηρεσίας :BengaliEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.