Viral Reel

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός Viral Reel είναι η παραγωγή υλικού που οι χρήστες θα ήθελαν να ακολουθήσουν.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι χρήστες του Instagram δημιουργούν κορυφαία Reel για να τα μοιραστούν με τους ακόλουθούς τους. Μάλλον τα έχετε δει στο newsfeed σας …

Ουσιαστικά, είναι ένα σύντομο, συναρπαστικό βίντεο που αποτελείται από μια συλλογή εικόνων ή/και κινούμενων εικόνων.

Ενδιαφέρον, σωστά;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να γίνετε viral στα Reel του Instagram το 2022 αλλά και αργότερα..

1. Αφαιρέστε τα υδατογραφήματα

Συνιστούμε να αφαιρέσετε τα υδατογραφήματα από τα βίντεο που θέλετε να δημοσιεύσετε για να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας τους. Ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία των Reel, αυτό μπορεί να έχει τη μορφή επεξεργασίας υδατογραφημάτων προγραμμάτων.

Η ακούσια συμπερίληψη υδατογραφημάτων TikTok στις αναρτήσεις του Instagram είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα που κάνουν οι χρήστες του Instagram. Ο αλγόριθμος του Instagram μπορεί να αναγνωρίσει βίντεο με υδατογραφήματα TikTok. Η εμφάνιση των βίντεό σας στην περιοχή Εξερεύνηση του Instagram είναι ευκολότερη εάν απαλλαγείτε από τα υδατογραφήματα.

2. Κάντε χρήση της σύχρονης μουσικής

Επιλέξτε τραγούδια που είναι προς το παρόν καυτά και δημοφιλή κατά τη δημιουργία του Instagram Reel. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη στιγμή δημοφιλή και δυνητικά viral μουσική για το έργο σας. Εάν δυσκολεύεστε να εντοπίσετε ένα κατάλληλο τραγούδι, επιλέξτε ένα που σχετίζεται με το θέμα.

Η ενσωμάτωση μουσικής στα Reels σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε σχετικοί και να αυξήσετε την προβολή σας στο δίκτυο.

3. Βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα του βίντεο είναι υψηλή

Τα βίντεο Instagram με επεξεργασία από ειδικούς τείνουν να είναι καλύτερα. Αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα, η ποιότητα του βίντεο είναι συχνά ο καθοριστικός παράγοντας μεταξύ των Reels του Instagram που γίνονται viral και εκείνων που δεν γίνονται.

Η υψηλή ανάλυση και ο επαγγελματικός φωτισμός είναι τα χαρακτηριστικά ενός βίντεο υψηλής ποιότητας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό φως για να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας άνετα. Ένα δακτυλιοειδές φως μπορεί να είναι χρήσιμο για τη δημιουργία ταινιών στο εσωτερικό, καθώς εξομαλύνει τον φωτισμό και μειώνει τις σκληρές σκιές.

Ομοίως, εάν φωτογραφίζετε έξω, είναι καλύτερο να το κάνετε κατά τη διάρκεια των σκιερών τμημάτων της ημέρας ή τουλάχιστον για να αποφύγετε τη λήψη στον ήλιο.

4. Τηρείτε τους κανόνες που ορίζονται από τις Οδηγίες κοινότητας

Εάν οι αναρτήσεις, τα Reel και οι ιστορίες σας δεν παραβιάζουν τους κανόνες, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνετε viral. Εναλλακτικά, κινδυνεύετε με αναστολή ή ίσως μόνιμο αποκλεισμό…

Αποφύγετε να συζητάτε ή να δημοσιεύετε αναρτήσεις για τρομοκρατία, φανατισμό, οργανωμένο έγκλημα, οργανώσεις μίσους ή ψευδείς ειδήσεις. Μην παραβιάζετε τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων και μην δημοσιεύετε οτιδήποτε σχετίζεται με γυμνό, εκτός εάν είναι για ιατρικούς λόγους.

Ως παραγωγός περιεχομένου Instagram, είναι δική σας ευθύνη να διαβάσετε και να κατανοήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Οδηγιών κοινότητας.

5. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη λεζάντα

Να θυμάστε ότι πολλοί χρήστες του Instagram βλέπουν βίντεο χωρίς ήχο, επομένως οι υπότιτλοι ή το κείμενο θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το υλικό εάν δεν υπάρχει. Για να το θέσω αλλιώς, αυτό θα κάνει το βίντεο προσβάσιμο σε άτομα με προβλήματα ακοής.

Μπορεί να είναι δύσκολο για τους influencers του Instagram να δημιουργήσουν λεζάντες που να αποτυπώνουν τον τόνο του βίντεο ή να παρέχουν τις απαιτούμενες πληροφορίες, ώστε να μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν χωρίς υπότιτλους. Αντίθετα, όταν βάζουν την έξτρα δουλειά, τα Reel τους γίνονται πιο ανιχνεύσιμοι και παίρνουν περισσότερες προβολές και σχόλια.

6. Τραβήξτε βίντεο κάθετα

Τα βίντεο μπορούν να μεταφορτωθούν τόσο σε κάθετο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό, αν και είναι προτιμότερο το πρώτο, καθώς χρησιμοποιεί πλήρως την οθόνη σε μια κινητή συσκευή.

Η προσθήκη μιας μοναδικής εικόνας εξωφύλλου στο Reel μπορεί επίσης να αυξήσει την ορατότητά του και να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα να το δουν. Τα προσαρμοσμένα καλύμματα μπορεί να κάνουν τα Reel σας πιο εντυπωσιακό όταν τα φαίνονται ως μικρογραφία, εκτός από το να παρέχουν στους τροχούς σας έναν μοναδικό χαρακτήρα.

7. Στοχεύστε στις πιο πολυσύχναστες ώρες προβολής

Εάν φτιάχνετε Reels βίντεο στο Instagram, πιθανότατα  να επιθυμείτε περισσότερους θεατές κάποια στιγμή. Αν θέλετε να μάθετε πότε είναι η βέλτιστη στιγμή για να δημοσιεύσετε στο Instagram, πρέπει να εξετάσετε τις συνήθειες του κοινού σας.

Εάν τα Reels σας είναι δημιουργικά, ελκυστικά και διασκεδαστικά και τα δημοσιεύετε όταν το κοινό σας είναι πιο ενεργό στο Instagram, έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν viral.

Δεν υπάρχει αλάνθαστη μέθοδος για να φτιάξετε ένα Instagram Reel που θα έχει εκατομμύρια προβολές. Η συνολική απήχηση ενός βίντεο είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων μαζί.

Παρόλα αυτά, το ζήτημα του πώς να κάνετε τα Reel του Instagram viral, παραμένει. Ένα viral βίντεο έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχίας: έχει ένα έξυπνο tagline που θα κάνει τους ανθρώπους να γελούν, μια νέα προοπτική που θα τραβήξει την προσοχή τους και αφορά κάτι που είναι επί του παρόντος trend, οπότε οι θεατές θα θέλουν να το μοιραστούν..

Από Feel the Web

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο